Prémiumbanki tanácsadás

A világ kitágult, befektetési termékek széles köre érhető el az ügyfelek számára.

Az igazán jó portfólió tartalmaz részvényeket, kötvényeket és egyéb alternatív befektetéseket is. Egy ilyen portfólió kialakítása rengeteg idő és költség, így egy bizonyos vagyonméret alatt nem lehet gazdaságosan megvalósítani. Ebben nyújtanak segítséget a befektetési alapok. Az alapok kezelői a megtakarításokat összegyűjtve képesek biztosítani a megfelelő diverzifikációt költséghatékony módon. A befektetési alapok kihasználva, hogy nagy vagyont kezelnek, képesek jobb feltételeket, alacsonyabb tranzakciós költségeket kialkudni maguknak, és így a befektetési jegyek tulajdonosainak is.

A befektetési alapokra épülő, kockázatkerülő stratégiát követő, professzionális tanácsadási folyamat két fő részből áll:

  1. a portfóliók kezeléséhez szükséges tudás előállításából és naprakészen tartásából,
  2. valamint ennek az információtömegnek az ügyfél számára „fogyasztható” formában történő bemutatásából.

A tanácsadás alapjául szolgáló információk és tudás előállítása a Concorde elemző csapatának feladatát képezi. A régió pénzügyi piacainak talán legnagyobb reputációra szert tett szakmai műhelye a Premium banking szolgáltatás támogatása érdekében nem pusztán a részvény-, kötvény- és devizapiacokat követi aktívan, hanem a befektetési alapok rendkívül szerteágazó piacán is megkeresi azokat a termékeket vagy éppen alapkezelőket, amelyek szakértő kombinációjától mérsékelt kockázat felvállalása mellett a legjobb hozamokat várjuk a belátható jövőben.

Concorde Premium banking: a megoldás

A befektetési alapok kusza világában a Concorde segítséget nyújt meglévő és leendő ügyfelei számára egyaránt:

  • az ország legnagyobb, számos hazai és nemzetközi díjjal jutalmazott befektetési elemző csapata áll az Ön rendelkezésére,
  • számunka az ügyfél elégedettsége az elsődleges mérce, így megtakarításainak befektetésére számos lehetőség közül választhat,
  • a Concorde Premium banking ügyfeleinek 17 hazai és külföldi befektetési alapkezelő több mint 300 befektetési alapját kínáljuk.

Beszélje át a lehetőségeket prémium bankárainkkal!

  • A Concorde Csoport további tagjai: