Vagyonkezelés

A nyugalom értéke egy gyorsan változó világban

„Kockázatokkal és gyors változásokkal jellemezhető világban élünk és szeretnénk, ha vagyonunk, megtakarításaink gyermekeink és idős korunk biztonságát szolgálnák. Ehhez azonban olyan szakértő szolgáltató cégre van szükség, amely egyrészt leveszi vállunkról ezt a gondot, másrészt évtizedek óta sikeres működésével bizonyítja rátermettségét, felkészültségét. Ebben a szellemben dolgozunk mi a Concorde-ban – vagyonkezelési szolgáltatásunkkal pedig ügyfeleink nyugalmát vagyonuk folyamatos, inflációt meghaladó kiegyensúlyozott növelésével biztosítjuk.”

Jaksity György – alapító, az igazgatóság elnöke

Vagyonkezelés a Concorde-nál

A befektetésekkel kapcsolatos döntési helyzetek végtelen sokféleségük ellenére egyvalamiben teljesen egyformák: súlyos felelősség nehezedik arra, aki meghozza a döntést. Minden alkalommal, újra és újra, elkerülhetetlenül. Olyan felelősség ez, amiről a családunk, a gyerekeink jövőjével összefüggésben kell számot adnunk a legkíméletlenebb kritikusunknak – saját magunknak.

Ezért is olyan fontos a legelemibb befektetési döntés, amely éppen arról szól, hogy magunk szeretnénk-e meghozni minden későbbi, szakmai természetű döntést a pénzügyi vagyonunk kezelése során, vagy eldöntjük, hogy ezt egy professzionális csapatra bízzuk.

A Concorde kultúrájának szerves része az, hogy szó szerint percre készen tájékozódunk a világban mindenről, ami befolyásolhatja a pénzügyi vagyoneszközök piacait – másképp mi már el sem tudnánk képzelni az életünket. Több mint két évtized alatt megtanultuk azt is, hogyan alakítsuk szisztematikus csapatmunkával döntések előkészítésére alkalmas gondolatokká a világból áradó információtömeget, és meg is hozzuk a belőle következő döntéseket.

Befektetési döntéshozatal

A vagyonkezelés alapjául szolgáló információk és tudás előállítása a Concorde elemző csapatának feladatát képezi. A régió pénzügyi piacainak talán legnagyobb reputációra szert tett szakmai műhelye a vagyonkezelési szolgáltatás támogatása érdekében nem pusztán a részvény-, kötvény- és devizapiacokat követi aktívan, hanem a világban zajló makrogazdasági folyamatokat is.

A vagyonkezelés során a befektetési termékek legszélesebb körére támaszkodunk. Nemzetközi részvények, hazai és külföldi befektetési alapok, a világpiacon forgó államkötvények teljes tárháza, alaposan megválogatott vállalati kötvények és különböző alternatív eszközök teszik lehetővé a legigényesebb szakmai szempontoknak alárendelt portfólió építést.

A Concorde-nál a kockázatokkal arányos hozamok évről évre történő, megbízható elérését célozzuk meg vagyonkezelési szolgáltatásunkkal. Szaktudásunkkal és ügyfélközpontú gondolkodásunkkal a biztonságot és a piaci lehetőségek gyors kihasználását egyaránt szem előtt tartó stratégiát folytatunk.

Látható előnyökkel jár

Kevesen gondolnak rá, pedig az adóterhelés, illetve az annak elkerülését lehetővé tevő számlatípusok használata kiemelt jelentőségű kérdés, hiszen közvetlenül befolyásolja az ügyfélportfóliók teljesítményét. Tartós Befektetési Szerződés keretein belül elhelyezett vagyonát adómentesen vagy kedvezményes adófizetés mellett gyarapíthatja.

Lépjen velünk kapcsolatba

Akár Ön látogat el hozzánk, akár az irodája, a kedvenc étterme, vagy éppen az otthona a tanácsadójával folytatott konzultációk helyszíne, a Concorde Private Banking exkluzív, minden részletében egyedi igényekre szabott szolgáltatásai biztosítják Önnek a lehető legjobb döntések összes feltételét.
    • A Concorde Csoport további tagjai: