Vagyonkezelés

A nyugalom értéke egy gyorsan változó világban

“Kockázatokkal és gyors változásokkal jellemezhető világban élünk és szeretnénk, ha vagyonunk, megtakarításaink gyermekeink és idős korunk biztonságát szolgálnák. Ehhez azonban olyan szakértő szolgáltató cégre van szükség, amely egyrészt leveszi vállunkról ezt a gondot, másrészt évtizedek óta sikeres működésével bizonyítja rátermettségét, felkészültségét. Ebben a szellemben dolgozunk mi a Concorde-ban – vagyonkezelési szolgáltatásunkkal pedig ügyfeleink nyugalmát vagyonuk folyamatos, inflációt meghaladó kiegyensúlyozott növelésével biztosítjuk.”

Jaksity György – alapító, elnök

Vagyonkezelés a Concorde-nál

Aktívan menedzselt portfóliók a vagyon értékének megőrzése, infláció feletti gyarapítása céljából. Abszolút hozamú portfóliókezelési szemlélet: nem indexkövető portfóliók, eső eszközárak esetén is pozitív hozamra törekszünk. Konzervatív szemlélet: az egyes eszközosztályok aránya nem állandó, nincs állandó részvénykitettség – a portfólió alacsony volatilitására törekszünk.

Hatékony portfóliómenedzsment: a vagyonkezelői mandátum lehetőséget biztosít a piaci változásokra adott gyors válaszokra – a vagyonkezelő saját hatáskörben, azonnal dönt és végrehajt. Kényelmes: a megvalósítás az ügyfél részéről nem igényel folyamatos közreműködést. Rugalmas: nincs “lekötés”, a vagyonkezelésbe be- illetve onnan ki is vonható tőke. Tartós befektetési számlán adómentes hozamok érhetőek el.

Befektetési döntéshozatal

A befektetési döntéseket hetente ülésező Befektetési Bizottság hozza meg, melynek tagjai többek között: Jaksity György elnök, Móró Tamás vezető stratéga, Samu János elemzési üzletágvezető. A befektetési döntéshozatalt a 2015-ben “Az Év Elemző Műhelye” díjjal jutalmazott elemzői csapatunk támogatja, Samu János vezetésével.

A Concorde ajánlását követő portfólió teljesítménye

Privátbanki ajánlott portfóliónk teljesítménye érdemben meghaladta az árszínvonal változását és a kockázatmentes, likvid befektetésektől tapasztalt hozamot.

  • A Concorde Csoport további tagjai: