Vállalat értékesítés és felvásárlás

A Concorde, leányvállalatán és stratégiai partnerén, a Concorde MB Partners-en keresztül, széles körű tapasztalatokkal rendelkezik vállalatértékesítési és felvásárlási ügyletek lebonyolításában. Ügyfeleink között magyar és külföldi cégtulajdonosok, kockázati tőke befektetők és a magyar állam, ügyleteink között nagyméretű privatizációk és számos kis-közepes méretű ügylet egyaránt megtalálható. Szolgáltatásaink messze meghaladják a puszta közvetítői feladatokat. A vállalatértékesítés folyamatát tanácsadóként végigkísérjük az elképzelés megfogalmazódásától a felkészülésen át az ügylet zárásáig.

A vállalat-adásvételi tranzakciók mindkét oldalán ülők gondolkodásmódját és motivációit ismerve és értve, egy vállalatfelvásárlási ügylet során ügyfeleinket a tranzakció minden lényeges lépésében támogatjuk a célpont azonosításától és megközelítésétől a tárgyalási taktikán keresztül az ügylet jogi-üzleti strukturálásáig.

További információért, kérjük, látogasson el a www.cmbp.hu weboldalra.

A vállalat eladása után:

A Concorde Értékpapír Zrt. magánszemély és intézményi befektető ügyfelei részére kínál befektetési szolgáltatásokat. Befektetési tanácsadóink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

  • A Concorde Csoport további tagjai: