Vállalatvezetés

A Concorde stratégiai irányításáért az igazgatóság, míg az operatív működésért a vezérigazgató felel. A vállalat – létszámát és működését tekintve – elkötelezett és szakmájukat magas szinten űző iparosokból álló manufaktúra.

Az igazgatóság tagjai

Jaksity György
Alapító, az Igazgatóság elnökeEgyetemi diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte nemzetközi közgazdaságtan szakon 1991-ben. Részt vett a Budapesti Értéktőzsde megalapításában, 2002-től 2004-ig a tőzsde elnöke, korábban az EFFAS igazgatóságának tagja. 2007-ben elnyerte az Ernst & Young Év üzletembere díját. A cég operatív vezetésétől 2010-ben visszavonult, ám az Igazgatóság elnökeként továbbra is részt vesz a Concorde irányításában. A Mosoly és az Autistic Art (korábbi nevén Mosoly Otthon) Alapítvány alapítója.


Borda Gábor
Alapító, az Igazgatóság tagja

A Concorde alapításától 2009-ig a tőzsdei tevékenységéért felelős vezető. A Budapesti Értéktőzsde 1993-ban az Év Brókerének választotta. A Budapesti Értéktőzsde Kereskedési Bizottságának tagja. Tanulmányait a Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végezte. A cég operatív vezetésétől 2010-ben visszavonult, ám az Igazgatóság tagjaként továbbra is részt vesz a Concorde irányításában. Mindemellett aktívan részt vesz a Nemzetközi Gyermekmentő Alapítvány munkájában.


Streitmann Norbert
Alapító, az Igazgatóság tagja

Korábban a Budapesti Értéktőzsde felügyelő bizottságának tagja volt. Diplomáját a Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerezte gazdálkodási szakon. Nevéhez fűződik a Concorde befektetési tanácsadás üzletágának felépítése. A cég operatív vezetésétől 2010-ben visszavonult, ám az Igazgatóság tagjaként továbbra is részt vesz a Concorde irányításában.


 

A menedzsment

Régely Károly
vezérigazgató

2012 júliusa óta a cég vezérigazgatója, a Concorde operatív vezetési feladatait látja el. A Befektetési Szolgáltatók Szövetségének Igazgatósági tagja, valamint a Budapesti Értéktőzsde Felügyelőbizottságának tagja. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után csatlakozott a Concorde-hoz, így immáron 1996 óta erősíti a cég csapatát különböző pozíciókban. Vezérigazgatói kinevezése előtt a vezérigazgató-helyettesi tisztséget töltötte be. Korábban az intézményi üzletág felépítésében vett részt.


 

A Concorde további vezető beosztású munkatársai:

Mezei Magdolna
vezérigazgató-helyettes
Samu János
vezérigazgató-helyettes
Tabányi Mónika
private banking igazgató
Vidovszky Áron
lakossági üzletág és treasury igazgató
Kovács Krisztián
üzletfejlesztésért és stratégiai tervezésért felelős igazgató
Móró Tamás
vezető stratéga
Veverán Mónika
back-office, kockázatkezelés és kontrolling igazgató
Olasz Róbert
üzemeltetési és üzletfejlesztési igazgató
Siba Ignác
projektfejlesztési igazgató
Forster Péter
online üzletágvezető
Dr. Kovács Zsuzsanna
vezérigazgatói tanácsadó
Kristin Éva
belső ellenőrzési vezető
Berényi Kata
kiemelt lakossági üzletág igazgató
Kokas Norbert
értékesítési és marketing vezető
Le Phuong Hai Thanh
elemzési üzletágvezető
Szedmák Márta
főkönyvelő  • A Concorde Csoport további tagjai: