Vállalatvezetés

A Concorde stratégiai irányításáért az igazgatóság, míg az operatív működésért a vezérigazgató felel. A vállalat – létszámát és működését tekintve – elkötelezett és szakmájukat magas szinten űző iparosokból álló manufaktúra.

Az igazgatóság tagjai

Jaksity György
Alapító, az Igazgatóság elnöke

Egyetemi diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte nemzetközi közgazdaságtan szakon 1991-ben. Részt vett a Budapesti Értéktőzsde megalapításában, 2002-től 2004-ig a tőzsde elnöke, korábban az EFFAS igazgatóságának tagja. 2007-ben elnyerte az Ernst & Young Év üzletembere díját. A cég operatív vezetésétől 2010-ben visszavonult, ám az Igazgatóság elnökeként továbbra is részt vesz a Concorde irányításában. Az Autistic Art Alapítvány alapítója.


Borda Gábor
Alapító, az Igazgatóság tagja

A Concorde alapításától 2009-ig a tőzsdei tevékenységéért felelős vezető. A Budapesti Értéktőzsde 1993-ban az Év Brókerének választotta. A Budapesti Értéktőzsde Kereskedési Bizottságának tagja. Tanulmányait a Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végezte. A cég operatív vezetésétől 2010-ben visszavonult, ám az Igazgatóság tagjaként továbbra is részt vesz a Concorde irányításában. Mindemellett aktívan részt vesz a Nemzetközi Gyermekmentő Alapítvány munkájában.


Streitmann Norbert
Alapító, az Igazgatóság tagja

Korábban a Budapesti Értéktőzsde felügyelő bizottságának tagja volt. Diplomáját a Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerezte gazdálkodási szakon. Nevéhez fűződik a Concorde befektetési tanácsadás üzletágának felépítése. A cég operatív vezetésétől 2010-ben visszavonult, ám az Igazgatóság tagjaként továbbra is részt vesz a Concorde irányításában.


A menedzsment

Régely Károly
vezérigazgató

2012 júliusa óta a cég vezérigazgatója, a Concorde operatív vezetési feladatait látja el. A Befektetési Szolgáltatók Szövetségének Igazgatósági tagja, valamint a Budapesti Értéktőzsde Felügyelőbizottságának tagja. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után csatlakozott a Concorde-hoz, így immáron 1996 óta erősíti a cég csapatát különböző pozíciókban. Vezérigazgatói kinevezése előtt a vezérigazgató-helyettesi tisztséget töltötte be. Korábban az intézményi üzletág felépítésében vett részt.


Mezei Magdolna
vezérigazgató-helyettes
Samu János
vezérigazgató-helyettes
Tabányi Mónika
private banking igazgató
Veverán Mónika
operációért felelős igazgató
  • A Concorde Csoport további tagjai: