Brokerage

A Concorde Értékpapír Zrt. a befektetési termékek lehető legszélesebb palettáját kínálja hazai és külföldi intézményi, illetve vállalati ügyfelei részére.

A Budapesti Értéktőzsde tagjaként évek óta a piac meghatározó szereplője a hazai és külföldi intézményi befektetők tőzsdei részvényügyleteinek teljesítése során. 2013 óta minden évben a Concorde bonyolította a legnagyobb forgalmat a BÉT azonnali piacán, tavaly 24 százalékos piaci részesedéssel.

Jelenlét fontos tőzsdéken

Igazodva ügyfeleink igényeihez a Concorde évek óta a Budapesti Értéktőzsde és a Bukaresti Értéktőzsde teljes jogú tagja, mely tőzsdetagságok lehetővé teszik, hogy ügyfeleink a legmagasabb színvonalú kereskedési szolgáltatásban részesüljenek kedvező jutalékszintek mellett.

Emellett gyakorlatilag a világ bármely tőzsdéjén rendelkezünk partnerekkel ügyfeleink megbízásainak teljesítéséhez, így 28 piac több ezer befektetési termékét tesszük elérhetővé.

A világ vezető értékpapírpiacaihoz olyan speciális szolgáltatókon keresztül kapcsolódunk, melyek csak a társaságunkhoz hasonló külföldi befektetési szolgáltatókat szolgálnak ki elektronikus kereskedési felületekkel. Társaságunk emellett DMA hozzáférést biztosít tőzsdetagságán keresztül a régió több piacához – a magyar, román, cseh és lengyel piac egyetlen csatornán érhető el a Concorde FIX serverein keresztül versenyképes árakon.

Kereskedés éjjel-nappal

Kereskedési szolgáltatásaink elérhetősége igazodik a nagy nemzetközi értékpapírpiacok nyitva tartásához, így az európai tőzsdék nyitásától az amerikai piacok zárásáig üzletkötőink ügyfeleink rendelkezésére állnak.

  • A Concorde Csoport további tagjai: