Online kereskedés

Termékek és Piacok

Termékpalettánk felöleli a ma elérhető széles körben kereskedett tőkepiaci instrumentumokat, így sok fontos tőzsdeindexet, rengeteg devizapárt, számos árucikket és természetesen a legfontosabb egyedi részvényeket is.

A kereskedés CFD alapon történik, amely egy kétoldalú szerződés az ügyfél és az online kereskedő között, egy tőkeáttételes ügylet, amely esetében a befektető egy termék ármozgásából fakadó árkülönbözetre fogad. Így például egy részvény CFD megvásárlásával nem lesz tulajdonosa az adott vállalatnak, de az áremelkedés vagy áresés eredménye az Öné lesz és az esedékes osztalékok is kifizetésre kerülnek.

Kereskedés kedvező feltételekkel

A tőkeáttételes kereskedés velejárója, hogy a pozíció nyitásához szükséges vételi vagy eladási összegnek csak a törtrészét kell letétként elhelyezni, a finanszírozás pedig kedvező kamatokkal biztosított.

A tőkeáttételes kereskedés kiemelten kockázatos. Akár rövid időn belül, normál piaci körülmények között is jelentős veszteséget lehet elkönyvelni, ezért csak olyan ügyfeleinknek javasoljuk, akik megfelelő ismeretekkel rendelkeznek a pozíciók védelmével, kockázatkezeléssel kapcsolatban.

A ConcordeTrader kereskedési platform elérhető Windows desktop, webes és mobil webApp (Android és iOS) applikáción keresztül is.

A kereskedés megkezdése előtt mindenképpen javasoljuk az alábbi tájékoztatók elolvasását:
Ügyféltájékoztatás

Demó

Az alábbi linkre kattintva lehetősége van kockázat nélkül is kipróbálni a ConcordeTrader-t. Egy rövid adatlap kitöltése után pár perccel már fel is veheti az első pozícióját!

Concorde Trader Demó

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár.
Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 63%-án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során.
Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

  • A Concorde Csoport további tagjai: