Karrier

Szervezeti filozófiánk

A manufaktúra jó üzemelése és a függetlenség megtartása csak munkatársaink maximális elkötelezettsége mellett valósítható meg. A Concorde teljes mértékben elkötelezett a cég dolgozói iránt, és ezért segíti őket abban, hogy tudásuk és ambícióik révén szakmai fejlődésük csúcsára jussanak, élvezve az ebből következő teljes morális és anyagi megbecsülést. Eközben az egyén szabadságának tiszteletben tartása mellett a csapat összteljesítményének növelése a cél, nekünk nem csupán jó szólistákra, hanem összhangzaton alapuló zenekar produkciójára van szükségünk.


Állásajánlatok

Feladatok:

Magyarország legnagyobb független befektetési szolgáltatójának kötelékében végzett befektetési tanácsadás, ügyfeleink egyedi befektetési igényeinek alapos megismerése, követése, aktívan támaszkodva a Concorde elemzőcsapatának munkájára, az ügyfelek befektetésekkel, megtakarításokkal kapcsolatos, teljeskörű és kifogástalan színvonalú kiszolgálása, az ügyfelek folyamatos és szakmailag igényes tájékoztatása a befektetési környezet aktualitásairól.

Az ideális pályázó jellemzői:

•    A Concorde elemzői műhelyével való együttműködést lehetővé tevő biztos és naprakész szakmai alapok
•    Makulátlan szakmai és emberi tisztesség
•    Önazonos, nyitott, de fegyelmezett kommunikáció
•    Ügyfélközpontú, empatikus gondolkodás
•    Belülről jövő készség a precizitásra, a pontos és lelkiismeretes munkavégzésre
•    A nagy munkaterhelés örömként való megélését lehetővé tevő szorgalom
•    Igény a csapatban való folyamatos tanulásra és az egyénileg motivált önképzésre
•    Szenvedélyes érdeklődés a pénzügyek, pénzügyi piacok iránt
•    Legalább 3 éves, banki, befektetési szolgáltatások értékesítésében szerzett tapasztalat

A pályázatok elbírálásánál előnyt jelent:

Az alapkövetelményként elvárt felsőfokú végzettség mellett az esetleg meglévő szakirányú továbbképzés (pl. tőzsdei szakvizsga, értékpapírjogi vizsga)

Amit kínálunk:

Leendő kollégánk Magyarország vezető független befektetési műhelyének értékes tagjává válhat, a munkakör pedig mind a szakmai fejlődés lehetősége, mind az elvégzett munka anyagi kompenzációja tekintetében megfelel a Concorde színvonalának. Az életrajzokat az allas1@con.hu e-mail címre várjuk.

Amennyiben úgy érzi, hogy az Ön számára a Concorde Értékpapír Zrt. a megfelelő munkahely, küldje el fényképes önéletrajzát és bemutatkozó levelét az e.gal@con.hu e-mail címre. Ne felejtsen el írni arról, hogy miért éppen a Concorde-nál és pontosan milyen területen szeretne dolgozni.

Jelentkezésének két pozitív kimenetele is lehet:

  • – annyira meggyőző lesz, hogy felvesszük egy olyan pozícióra, amit korábban nem is akartunk meghirdetni,
  • – amennyiben olyan pozíciót hirdetünk meg a későbbiekben, ami iránt érdeklődött, a pályázatát mindenképpen figyelembe fogjuk venni.

Jelentkezéséről visszajelzést is csak ebben a két esetben kap majd. Kérjük, hogy később látogasson vissza majd az oldalunkra, mert előfordulhat, hogy hamarosan olyan állást hirdetünk meg amire nem gondolt, de ennek ellenére megfelelő lehet az Ön számára.

  • A Concorde Csoport további tagjai: