Díjstruktúra

A befektetési szolgáltatások árazása szakmailag is mindig érdekes kérdés, árazás tekintetében ugyanis a befektetési szolgáltatás rendelkezik egy unikális sajátossággal: maga az árazás is befolyásolja a minőséget. Ellentétben egyéb szolgáltatásokkal vagy termékekkel, amelyek akkor is lehetnek nagyon jó minőségűek, ha nagyon drágák, sőt, nagyon gyakran éppen ez a helyzet, a befektetési szolgáltatás nem lehet egyszerre igazán drága és igazán jó minőségű, hiszen a drágasága elvinné a megtermelt hozam egy jelentős részét, azaz ezzel rögtön sérülne is a minőségi befektetési szolgáltatás egyik legfontosabb jellemzője, az adott kockázati szint mellett elérhető jó hozam.

Abban viszont a befektetési szolgáltatások is hasonlítanak minden más szolgáltatáshoz vagy termékhez, hogy egy adott költségszint alatt nem valósítható meg az élvonalbeli minőség, diszkont árazásból nem tartható fenn a világszínvonalú elemzőcsapat, nem tartható fenn a biztonságos és innovatív számlavezetési szolgáltatásokat lehetővé tevő informatikai kapacitás, nem működnének a mély piacismeretet adó évtizedes üzleti kapcsolatok a világ legnagyobb befektetési bankjaival, és nem tudnánk együtt tartani a legtehetségesebb és legrátermettebb tanácsadó kollégákat sem.

A megoldás itt is, mint annyi mindenben, az arany középút: a világszínvonalú szolgáltatás előállításának költségeit biztonságosan fedező, de az ügyfélportfoliók hozamát nem fenyegető díjstruktúrát alkalmazunk, méghozzá olyan formában, amely a lehető legnagyobb érdekközösséget teremti az ügyfél és a szolgáltató között. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a mi díjstruktúránkban számunkra semmi sem jövedelmezőbb annál, mintha ügyfeleink nálunk tartott portfóliójának értéke folyamatosan és dinamikusan emelkedik.

A Premium banking szolgáltatási formában különböző díjcsomagokat kínálunk, ezek teljes részletességükben a Kondíciós listánkban olvashatók.

  • A Concorde Csoport további tagjai: