Privátbanki tanácsadás

Azon ügyfeleink számára, akik maguk is szívesen vesznek részt a befektetési döntéshozatalban, otthonosan mozognak a tőkepiaci befektetések területén, privátbanki tanácsadás szolgáltatásunkat ajánljuk.

Egyedi, testreszabott szolgáltatás

A szolgáltatás 120 millió forint feletti befektetéssel rendelkező ügyfeleink számára elérhető. Ezen befektetendő összegnél látjuk megvalósíthatónak azt, hogy az ügyfél egyedi igényeit maximálisan figyelembe vevő, megfelelően diverzifikált, a kockázatokat kezelő portfóliót alakítsunk ki – a költségek szemmel tartása mellett.

Hosszú távú bizalmi kapcsolat

A privátbanki tanácsadás személyes, bizalmi kapcsolat ügyfél és privátbankára között, a pénzügyeket illetően teljes körű, hosszú távú és magas szakmai színvonalú kiszolgálást jelent. Privátbankáraink bármilyen befektetési kérdéssel kapcsolatban ügyfeleink rendelkezésére állnak, de szívesen segítenek a pénzügyi befektetésekhez kapcsolódó adó vagy jogi tanácsadó partner megtalálásában is.

Stabil alapok

A Concorde 30 éves szakmai tapasztalatára támaszkodva kínál privátbanki szolgáltatást, amely alapvetően konzervatív befektetői attitűddel rendelkező, mérsékelt kockázatvállalású vagyonos ügyfeleink igényeit hivatott kiszolgálni.

Robusztus növekedés

Az elmúlt évek lendületes növekedésének köszönhetően az általunk tanácsadott privátbanki ügyfélvagyon mára meghaladja a 300 milliárd forintot. Közel 900 privátbanki ügyfelünket kilenc magasan kvalifikált, több éves vagy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező privátbankár kollégánk szolgálja ki. Privátbankáraink limitált számú ügyfelet kezelnek a maximális rendelkezésre állás biztosítása érdekében.

Lépjen velünk kapcsolatba

Akár Ön látogat el hozzánk, akár az irodája, a kedvenc étterme, vagy éppen az otthona a tanácsadójával folytatott konzultációk helyszíne, a Concorde Private Banking exkluzív, minden részletében egyedi igényekre szabott szolgáltatásai biztosítják Önnek a lehető legjobb döntések összes feltételét.
    • A Concorde Csoport további tagjai: