Díjstruktúra

Privátbanki tanácsadás

Privátbanki tanácsadást a portfólióérték százalékában kifejezett állományi díjért kínálunk – függetlenül a portfólió hozamától. Állományi díjunk többek között tartalmazza az értékpapírszámla vezetéssel, a tartós befektetési szerződés megkötésével és TBSZ számla vezetésével, az értékpapírok letéti őrzésével illetve a befektetési alapok vételével és visszaváltásával kapcsolatos összes díjat, valamint költségmentes utalási és készpénzfelvételi lehetőséget biztosít az ügyfél számára.

A Concorde-nál ügyfeleink hosszú távú elégedettségében vagyunk érdekeltek, és ezért természetesnek tartjuk, hogy a díjainkról egyenlő felekként egyeztetünk vagy éppen tárgyalunk velük a kölcsönösen kifizetődő, tartós együttműködés érdekében.

Kérje ajánlatunkat!

Vagyonkezelés

A csodákról, amelyeket a szakmánk környékéről időnként hallani lehet, őszintén el kell mondanunk, hogy mi nem hiszünk bennük. A teljesítményben hiszünk, ami megengedi nekünk, hogy vagyonkezelési szolgáltatásunkat sikerdíj ellenében kínáljuk. A nyugodt alvásban hiszünk, ami lehetővé teszi, hogy a következő évtizedekben is az Ön rendelkezésére állhassunk.

Kérje ajánlatunkat!

  • A Concorde Csoport további tagjai: