Díjstruktúra

Privátbanki tanácsadás

Privátbanki tanácsadást a portfolióérték százalékában kifejezett állományi díjért kínálunk – függetlenül a portfólió hozamától. Állományi díjunk többek között tartalmazza az értékpapírszámla vezetéssel, a tartós befektetési szerződés megkötésével és TBSZ számla vezetésével, az értékpapírok letéti őrzésével illetve a befektetési alapok vételével és visszaváltásával kapcsolatos összes díjat, valamint költségmentes utalási és készpénzfelvételi lehetőséget biztosít az ügyfél számára.

Ügyfeleink hosszú távú elégedettségében vagyunk érdekeltek, és ezért természetesnek tartjuk, hogy a díjainkról egyenlő felekként egyeztetünk vagy éppen tárgyalunk velük a kölcsönösen kifizetődő, tartós együttműködés érdekében.

Kérje ajánlatunkat!

Vagyonkezelés

A vagyonkezelés fix költségektől mentes, kizárólag sikerdíjas konstrukció: a szolgáltató díja az ügyfélportfólión elért hozam küszöbhozamot meghaladó részének 20%-a. High watermark alkalmazása: amennyiben az adott évi teljesítmény elmarad a benchmark-tól, az ügyfél addig nem fizet díjat, míg a küszöbhozamtól elmaradó teljesítményt a portfólió le nem dolgozza.

Kérje ajánlatunkat!

  • A Concorde Csoport további tagjai: