Elemzőink

Le Phuong Hai Thanh, CFA
elemzési üzletágvezető

Hai Thanh a Budapesti Corvinus Egyetemen kezdte egyetemi tanulmányait, majd a holland Vrije Universiteiten szerezte meg a diplomáját, pénzügy szakon. 2013-tól erősíti a Concorde elemzési csapatát, munkája során a közép-kelet-
európai (román, osztrák, magyar) bankszektort követi figyelemmel. Emellett a régiós, elsősorban az elemzett bankok devizakötvényeivel is foglalkozik (Erste, Raiffeisen, OTP).

Az általa követett vállalatok:

Bankok és egyéb pénzügyi szolgáltatók: OTP, Erste, Raiffeisen, BRD, Banca Transilvania, SIF1 (román), SIF5 (román), Moneta
Magyar small-cap: Masterplast
Egyéb: Wienerberger, Immofinanz


Móró Tamás
vezető stratéga

Tamás 1996-ban diplomázott a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. 1995 és 2000 között hazai brókercégeknél volt elemző, ezt követően a Concorde külföldi kereskedéséért volt felelős. 2003 és 2007 között termékfejlesztési igazgató, 2007-től 2011-ig az elemzés vezetője volt, jelenleg pedig vezető stratéga.

Tamás figyelemmel követi a nagy nemzetközi gazdasági és pénzügyi trendeket, ennek megfelelően szinte bármilyen nemzetközi piacokat érintő témában szakértői véleménnyel szolgál.

Vágó Attila
vezető elemző

Attila a régió gyógyszer- és olajszektorát elemzi, valamint derivatív termékek értékelésével foglalkozik. Munkáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után újságíróként kezdte, majd 1994. januárjától a Concorde-nál folytatta. 2003 és 2007 között ő vezette az elemzési csapatot. A Budapesti Értéktőzsde 2001-ben az “Év Tőzsdei Elemzője” címmel jutalmazta. 2011-ben az AQ Research az ő elemzéseit minősítette a legpontosabbnak az OMV és a Richter esetében.

Az általa követett vállalatok:

Olajszektor: MOL, INA, OMV, PKN Orlen, PETROM, ROMGAS, TUPRAS
Gyógyszercégek: Richter Gedeon és a KRKA

Gaál Gellért
részvényelemző

Gellért a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen kezdte meg tanulmányait, majd a Budapesti Corvinus egyetemen fejezte be, pénzügy mesterszakon. Hazai tanulmányait kiegészítve a rotterdami Erasmus University képzésein is részt vett. 2013 és 2014 között a Budapesti Értéktőzsde csapatát támogatta, majd kockázatelemzőként dolgozott. 2015-ben csatlakozott a Concorde elemzői csapatához, ahol jelenleg régiós bankokkal foglalkozik.

Az általa követett vállalatok:

Bankok: PKO BP (lengyel) és Bank Pekao (lengyel)
Áram- és gázszolgáltatók: Verbund, Hidroelectrica, CEZ, Transgaz, Uniper
Magyar small cap: Duna House, Állami Nyomda

  • A Concorde Csoport további tagjai: