Elemzőink

Le Phuong Hai Thanh, CFA
elemzési üzletágvezető

Hai Thanh a Budapesti Corvinus Egyetemen kezdte egyetemi tanulmányait, majd a holland Vrije Universiteiten szerezte meg a diplomáját, pénzügy szakon. 2013-tól erősíti a Concorde elemzési csapatát, munkája során a közép-kelet-európai (román, osztrák, magyar) bankszektort követi figyelemmel, emellett a régiós, elsősorban az elemzett bankok devizakötvényeivel is foglalkozik (Erste, Raiffeisen, OTP). 2019-ben és 2023-ban is a Világgazdaság az év stratégiája címmel ismerte el munkáját, valamint a CFA Society Hungary elnökségi tagjának választotta.

Az általa követett szektorok és vállalatok:

Bankok és egyéb pénzügyi szolgáltatók: OTP, Erste, Raiffeisen, BRD, Banca Transilvania, BVB
Magyar small-cap: Masterplast
Egyéb: Wienerberger

Móró Tamás
vezető stratéga

Tamás 1996-ban diplomázott a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. 1995 és 2000 között hazai brókercégeknél volt elemző, ezt követően a Concorde külföldi kereskedéséért volt felelős. 2003 és 2007 között termékfejlesztési igazgató, 2007-től 2011-ig az elemzés vezetője volt, jelenleg pedig vezető stratéga.

Tamás figyelemmel követi a nagy nemzetközi gazdasági és pénzügyi trendeket, ennek megfelelően szinte bármilyen nemzetközi piacokat érintő témában szakértői véleménnyel szolgál.

Jobbágy Sándor
vezető makrogazdasági elemző

Sándor 1999-ben végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen pénzügy szakon. 2000 és 2008 között a DZ Bank CEE Research kötvényelemzőjeként a régiós államkötvénypiacokon tevékenykedő intézményi befektetők számára készített befektetési stratégiákat. Ezt követően 12 évig a CIB Bank senior makroelemzőjeként dolgozott. 2013-ban és 2016-ban GDP-és infláció-előrejelzéseiért a Consensus Economics Forecast Accuracy díjában részesült. 2020 augusztusában csatlakozott a Concorde Értékpapír Zrt. elemző csapatához.

Gaál Gellért
vezető részvényelemző

Gellért a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen kezdte meg tanulmányait, majd a Budapesti Corvinus egyetemen fejezte be, pénzügy mesterszakon. Hazai tanulmányait kiegészítve a rotterdami Erasmus University képzésein is részt vett. 2013 és 2014 között a Budapesti Értéktőzsde csapatát támogatta, majd kockázatelemzőként dolgozott a Morgan Stanley-nél. 2015-ben csatlakozott a Concorde elemzői csapatához, ahol az ingatlan és telekommunikációs szektorral foglalkozik, illetve szoros figyelemmel követi az árupiacokat, különösképpen a nyersolaj alakulását.

Az általa követett szektorok és vállalatok:

Ingatlan: Appeninn, Atrium, Duna House, S Immo
Telekommunikáció: DIGI, Magyar Telekom
Egyéb: Fondul, Verbund

Bukta Gábor
részvényelemző

Gábor 2018-ban diplomázott a Budapesti Corvinus Egyetemen befektetés-elemző mesterszakon. Tanulmányaival párhuzamosan 2015 és 2018 között a hazai alapkezelőnél, a Budapesti Értéktőzsdén, valamint brókercégnél is dolgozott tőkepiaci elemzőként. Gábor 2018 tavaszán csatlakozott a Concorde csapatához, ahol figyelemmel követi az európai diszkont légitársaságokat, valamint a román közműcégeket. A hazai small cap vállalatok közül az Állami Nyomdát elemzi.

  • A Concorde Csoport további tagjai: