2024. április 22.

Gyurcsik Attila az Év Portfóliómenedzsere 2024-ben

Az idén tizenegyedik alkalommal megrendezésre kerülő Privátbankár.hu Klasszis 2024 díjátadón Gyurcsik Attilát, az Accorde Alapkezelő vezérigazgatóját választották az Év Portfóliómenedzserének a közönség szavazatai és a szakmai zsűri egyhangú döntése alapján. Emellett az általa kezelt Accorde Abacus Alap is az első helyen végzett a Legjobb Abszolút Hozamú és Származtatott Alap (közepes kockázat) kategóriában.

További díjaink:

Privátbankár.hu Klasszis 2024 – Legjobb Közép-Kelet-Európai Részvény Alap II. hely
Accorde Első Román Részvényalap A sorozat

Privátbankár.hu Klasszis 2024 – Legjobb Abszolút Hozamú és Származtatott Alap, közepes kockázat II. hely
Accorde Prizma Alap

Köszönjük az elismerést és gratulálunk a további díjazottaknak!

2024. március 6.

Concorde Tehetségdíj 2023

2024. február 29-én a Zeneakadémia Baráti Köre Egyesület idei évi első szalonján került átadásra a Concorde Tehetségdíj 2023. Gertler Teot sokaknak nem kell bemutatni, hiszen tehetségével már 10 éves korában kitűnt. A Pozsonyban született 16 éves fiatalember a Zeneakadémia fiatal tehetségek osztályában, Perényi Eszter professzor tanítványa. Teo szívében folyamatosan versenyben vannak a különböző területek, most épp a sakk, a matematika, a kémia, a fizika és a hegedű ötöséből a hegedű és a kémia vezet. Hogy ezek közül melyik lesz a befutó, még ő sem tudja. Az esemény végén Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. alapító elnöke adta át a Concorde Tehetségdíjat Gertler Teonak.

2024. március 4.

BÉT Legek 2023

A Budapesti Értéktőzsde ismét megrendezte az év egyik kiemelkedő, a hazai tőkepiac szereplőinek szóló eseményét, a BÉT Legek 2023 díjátadó gálát.

A Concorde Értékpapír Zrt. három kategóriában is elismerésben részesült:

• Az év legnagyobb részvénybevezetésének befektetési szolgáltatója
• Az év harmadik legnagyobb forgalmú részvénykereskedő cége
• Az év elemző műhelye

Köszönjük az elismeréseket és gratulálunk a további díjazottaknak!

2023. október 3.

A legkiválóbb szakértőket díjazta a Világgazdaság

A Világgazdaság jubileumi konferenciáján idén is díjazták a hazai tőkepiaci legkiválóbb szakértőit. Külön büszkeséggel tölt el Bennünket, hogy a szerkesztőség szavazatai alapján „Az év stratégiájáért” járó díjat, immár második alkalommal, Le Phuong Hai Thanh, a Concorde Értékpapír elemzési üzletágának vezetője vehette át.

Köszönjük az elismerést és gratulálunk a többi díjazottnak!

2023. szeptember 14.

A Concorde és az Accorde is a legjobbak között

A tavalyi év után idén ismét három kategóriában díjazták a Concorde Csoportot a Private Banking Hungary 2023 díjátadó gálán.

Az egy ügyfélre jutó kezelt vagyon kategória 2. helye és az év privátbanki szolgáltatója kategória 3. helye mellett Gyurcsik Attila, az Accorde Alapkezelő vezérigazgatója alapkezelői díjban részesült. Fontos kitétel az alapkezelői díj kapcsán, hogy a jelölteket a privátbanki és vagyonkezelési szolgáltatások, azaz a versenytársak értékelik, így pontos és őszinte képet kínál a szakmai teljesítményekről.

Köszönjük az elismeréseket és gratulálunk a többi díjazottnak!

2023. május 10.

Concorde a Balaton körül

A Concorde csapata is részt vett a 17. NN Ultrabalaton versenyen és szép eredménnyel teljesítette a 211 kilométeres távot.

Futók: Borda Gábor, Dr. László Csaba, Gyurcsik Attila, Veverán Mónika, Baldauf Sarolt, Dávid Gyula, Gaál Gellért, Bukta Gábor, Juhász Áron, Fekete Ákos, Jászai Beatrix, Kokas Norbert, Kokas-Makhándi Noémi

Segítők: Győri Veronika, Berke Zita, Mezei Magdolna, Horváth Szofi, Jónap Richárd

Büszkék vagyunk mind a futó, mind az őket segítő kollégáinkra! 🏆

2023. április 20.

Az Accorde alapjai a legjobbak között

A Privátbankár.hu idén a jubileumi 10. alkalommal osztotta ki a Klasszis 2023 díjakat a hazai alapkezelői szakma legjobb alapjainak és szakembereinek. A díjátadón az Accorde által kezelt alapok két kategóriában is a dobogó legfelső fokán végeztek.

Legjobb Közép-Kelet-Európai Részvényalap: Accorde Első Román Részvényalap A sorozat – I. helyezett

Legjobb Abszolút Hozamú Nem Származtatott Alap: Accorde Abacus Alap – I. helyezett

A teljesítmények objektív értékelésénél a hozamok mellet a szórás mutatókat is figyelembe vették, hiszen nem mindegy, hogy az alapok milyen kockázat mellett érték el az adott eredményt.

Köszönjük az elismerést és gratulálunk a további díjazottaknak!

Gyurcsik Attila, az Accorde Alapkezelő vezérigazgatója
2023. február 28.

A Concorde az év elemző műhelye

A több mint két évtizedes tradíciót folytatva idén is megrendezte a Budapesti Értéktőzsde a BÉT Legeket, amelynek keretében a tavalyi évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó tőkepiaci szereplők részesültek elismerésben. A győztesek mezőnye a korábbi évek gyakorlatának megfelelően a Tőzsdei Tanácsadó Testület tagjaiból álló szakmai zsűri véleménye és a tőzsdei szereplők piaci teljesítménye nyomán alakult ki.

A díjátadó keretében a Concorde vehette át az év elemző műhelyének és a második legnagyobb forgalmú részvénykereskedő cégnek járó elismerést. Köszönjük és gratulálunk a többi díjazottnak!

2022. október 7.

Ilyen volt a 100. podcast adás

Magyarország nagyon sérülékeny és ezt nagyrészt magunknak köszönhetjük, de az államcsőd kockázata így is igen alacsony. Az EU-s pénzek létfontosságúak a magyar gazdaságnak, az energiaárak pedig Európának.

A budapesti Corinthia Hotelben a Concorde 100. podcast-adásának élő felvételével kezdődött el a Forbes egynapos rendezvénye, a Money Summit október 6-án, csütörtökön. A mikrofon mögött a Concorde Értékpapír Zrt munkatársai foglaltak helyet a színpadon:

  • Jónap Richárd, részvénypiaci stratéga,
  • Jobbágy Sándor, vezető makrogazdasági elemző,
  • Móró Tamás, vezető stratéga,
  • Vidovszky Áron (moderátorként), privátbanki és befektetési tanácsadás üzletágvezető.

A beszélgetésben szó esett még a kriptodevizákról, a német részvénypiacról, és persze a magyar kilátások mellett arról is, meddig tarthat a monetáris szigor. A teljes adás itt meghallgatható.

2022. szeptember 5.

Újabb elismerések a szakmától a Concorde Csoportnak

A hazai privátbanki és vagyonkezelési szakma idén is megválasztotta a legkiemelkedőbb teljesítményű szolgáltatókat és szakembereket a Private Banking Hungary Díjátadó szavazáson. Az esemény különlegessége, hogy a jelölteket a privátbanki szolgáltatók, azaz a versenytársak értékelik, így minden évben pontos képet kínál a szakmai teljesítményekről.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Concorde Csoportot idén három kategóriában is díjazták:

2022 Magyar Privátbanki Szakmáért Díj – Tabányi Mónika, privátbanki igazgató, Concorde Értékpapír Zrt.
2022 Alapkezelői Díj – Gyurcsik Attila, vezérigazgató, Accorde Alapkezelő Zrt.
2022 Egy Ügyfélre Jutó Kezelt Vagyon Díj – Concorde Private Banking (3. helyezés)

Köszönjük az elismeréseket és gratulálunk a többi díjazottnak!

2022. április 18.

Díjakat nyert az Accorde Alapkezelő!

A Privátbankár.hu hagyományteremtő jelleggel alapította a Klasszis díjakat, melyeket 2014-ben osztottak ki először, idén pedig már kilencedik alkalommal díjazták a hazai befektetési alapkezelők és szakemberek teljesítményét.

Nagy öröm számunkra, hogy 2022-ben a közönség, a hazai szaksajtó és a szakma szereplői szavazatai alapján az Accorde Alapkezelő nyerte a Privátbankár.hu Klasszis 2022 – Az Év Alapkezelője díjat.

Az Év Alapkezelője elismerés mellett az Accorde Alapkezelő befektetési alapjai további három kategóriában is dobogós helyezést értek el:

  • Privátbankár.hu Klasszis 2022 – Legjobb Vegyes Dinamikus Alap: Accorde Techno Származtatott Részalap – I. hely
  • Privátbankár.hu Klasszis 2022 – Legjobb Közép-Kelet-Európai Részvény Alap: Accorde Első Román Részvényalap B sorozat – II. hely
  • Privátbankár.hu Klasszis 2022 – Legjobb Abszolút Hozamú Nem Származtatott Alap: Accorde Prizma Alap – III. hely

Köszönjük az elismeréseket és gratulálunk a további díjazottaknak!

2022. február 28.

Ismét díjazta a BÉT a hazai tőkepiac szereplőit

Idén is megrendezte a Budapesti Értéktőzsde a tőkepiac kiemelkedő teljesítményeit díjazó gáláját, a BÉT Legeket. A BÉT összesen 26 kategóriában díjazta a jelölteket. A győztesek mezőnye a korábbi évek gyakorlatának megfelelően a Tőzsdei Tanácsadó Testület tagjaiból álló szakmai zsűri véleménye és a tőzsdei vállalatok piaci teljesítménye nyomán alakult ki.

A Concorde Értékpapír Zrt. két kategóriában is elismerésben részesült:

  • Az év legnagyobb forgalmú részvénykereskedő cége: Concorde Értékpapír Zrt. – II. hely
  • Befektetői tudatosság terjesztéséért díj- Concorde Értékpapír Zrt.

Köszönjük az elismeréseket és gratulálunk a további díjazottaknak!

2021. szeptember 17.

Szakértőket díjazott a Világgazdaság

Több kategóriában is díjazta a Világgazdaság a szerkesztőség munkatársaival szoros szakmai kapcsolatban álló elemzőket, tőkepiaci szakértőket. A szerkesztőség szavazatai alapján Az év tőkepiaci elemzője Vágó Attila lett, míg Gaál Gellért különdíjban részesült. Köszönjük az elismerést és ezúton gratulálunk a többi díjazottaknak!

2021. augusztus 27.

Az Év Junior Privátbankára 2021

Ismét díjazták a a privátbanki szakma legjobbjait!

Ezúttal Varga-Szilágyi Péter, a Concorde Értékpapír Zrt. privátbankára vehette át az Év Junior Privátbankára díjat a XI. Magyar Privátbankári Konferencián.

Köszönjük az elismerést és gratulálunk a többi díjazottnak!

2021. augusztus 25.

Futás közben jönnek a legjobb gondolatok – Interjú Mezei Magdolnával, a Concorde vezérigazgató-helyettesével

2020 telén a Testnevelési Egyetem, az Egyenlítő Alapítvány és az Ernst & Young 232 magyar döntéshozó hölgy bevonásával végzett kutatást arról, hogy milyen szerepet játszik a sport a női vezetők üzleti sikereiben.

A „Példakép vezetők” interjú sorozat soron következő alanya ezúttal Mezei Magdolna, a Concorde Értékpapír Zrt. vezérigazgató-helyettese és az Accord Alapkezelő Zrt. ügyvezetője, édesanya, félmaratonista és ironman.

Az interjúból kiderül többek között, hogy milyen út vezetett az ironmanig, miként tudja a felkészülést beiktatni a mindennapjaiba és az is, hogy milyen vezetői képességeit erősítette meg a sport.

2021. április 23.

Concorde Tehetségdíj 2020

A Concorde Értékpapír és a Zeneakadémia Baráti Köre több éve tartó együttműködésének eredményeképp jött létre a Concorde Tehetségdíj, melyet minden évben egy-egy reményteljes művész kap a Zeneakadémia legígéretesebb növendékei közül.

A 2020-as egy minden szempontból rendhagyó év volt, ezért úgy döntöttünk, hogy a díjat nem egy, hanem két ifjú tehetség, Székely Anna hegedűművész és Rozsonits Ildikó zongoraművész kapják.

A díjakat Batta András, a Zeneakadémia Baráti Körének elnöke és Jaksity György, a Concorde Értékpapír alapítója adták át 2021. április 22-én, egy online szalonest keretében.

Ezúton is gratulálunk és további sok sikert kívánunk!


A fotón Rozsonits Ildikó, zongoraművész

2021. április 9.

Díjat nyert a Concorde és a cégcsoport alapkezelője is

A Budapesti Értéktőzsde minden évben megrendezi a több mint húsz éves múltra visszatekintő, a hazai tőkepiac kiemelkedő teljesítményeit díjazó eseményét, a BÉT Legeket. Örömmel jelentjük be, hogy a Tőzsdei Tanácsadó Testület tagjaiból álló szakmai zsűri döntése alapján 2020-ban Az év befektetési szolgáltatója a Concorde lett.

Egy másik fontos területen is bizonyított cégcsoportunk.

Idén nyolcadik alkalommal osztották ki a Privátbankár.hu Klasszis díjakat, amelyen hazai alapkezelők alapjai mérettetnek meg. Az év legjobb közép-kelet-európai részvény alapja az Accorde Alapkezelő Első Román Részvényalapja lett. Az alap 3 éves teljesítményét vizsgálva, objektív kritériumok alapján érte el az első helyezést.

Külön büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a szakma egy olyan kihívásokkal teli időszakban ismerte el munkánkat, mint amilyen a tavalyi év volt.

Köszönjük az elismeréseket és gratulálunk minden díjazottnak!

2020. december 8.

Concorde Sajtóreggeli 2020/2

Mely piacok teljesíthetnek kiemelkedően jövőre? Túlértékeltek-e az amerikai technológiai részvények? Mire lesz képes a Biden-adminisztráció? Tényleg kimaradhat Magyarország a helyreállítási alapból? Merre tovább forint? A Concorde Értékpapír és az Accorde Alapkezelő szakemberei beszéltek egy mai online sajtóeseményen a legfontosabb tőkepiaci témákról.

Magyarország legnagyobb független befektetési szolgáltatójaként különösen fontosnak tartjuk sajtópartnereink naprakész tájékoztatását a hazai és nemzetközi gazdasági környezet rövid- és középtávú kilátásairól.

Köszönjük a jelenlévő médiapartnereknek, a Portfolio.hu-nak, a Telexnek, a G7-nek, a Forbes-nak, a Napi.hu-nak, a Világgazdaságnak, Privátbankár.hu-nak, a 444.hu-nak, a Válasz Online-nak és a Haszon Magazinnak a részvételt!

2020. május 25.

Menedzserek a Társadalomért – Fókuszban a Jövő

A Menedzserszövetség az UNICEF Magyarország céljainak segítésére 2020. május 20-án egy nagyszabású digitális konferenciát szervezett Menedzserek a Társadalomért – Fókuszban a Jövő címmel.

A fórum 20 izgalmas szekciójának közel 80 elismert főszereplője, köztük Jaksity György a Concorde alapítója osztotta meg a nyilvánossággal aktuális helyzetértékelőjét és mutatott jövőképet – lehetősége, iparága szerint – a digitális konferenciát követő közönség számára.

A közönség a konferenciával az UNICEF Magyarország koronavírus elleni küzdelmét is támogathatja. Cél: 5.000.000 Ft összegyűjtése, az adománygyűjtés május 31-ig tart.

Az esemény adománygyűjtő oldala az alábbi linkre kattintva érhető el.

2020. május 14.

Önzetlenül a gyerekekért a nehéz időkben is

A koronavírus-járvány alapvetően változtatta meg az életünket és ebben a zavaros időszakban az önzetlen segítség még fontosabb szerepet játszik, hiszen kiszámíthatatlan a jövő, a Concorde viszont kiszámíthatóan szeretne a gyerekek és az Amigos mellett állni.

Köszönjük az elismerést!

2020. április 27.

Mit keres egy közgazdász a zeneművészet világában?

Alelnöki megbízatásának kezdetén Varró Szilviával, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető privát bankárával beszélgetett a Legató. A Zeneakadémia Baráti Körének elnökségéhez öt éve csatlakozó közgazdász a kezdetekről, a megvalósult és a jövőbeli tervekről is mesélt:

„Mélyen megmaradt bennem Balázs János zongoraművész játéka és tanári személyisége, ugyanis egyik vendégünk hirtelen ötletére az őt elkísérő ifjú hallgatóját előttünk instruálta. Bartók egykori házában különösen megható volt belepillantani abba, hogyan örökíti át mester a tanítványának a megfoghatatlan zenei tudást. Bennem él Marton Éva mosolya, hiszen ott lehettünk a 70. születésnapi köszöntésén. A világ legnagyobb operaszínpadait járhattuk be az ott hallott, filmekkel színezett visszaemlékezésével. Szép volt látni, ahogyan Kokas Katalin tanítványaival páratlan összhangban adta elő Vivaldi Négy évszakját. De nem felejtem Gyöngyösi Ivett átlényegült Chopin-előadását, Devich Gergő és családjának közös zenei misztériumát, Fülei Balázs koncertjeinek kulisszatitkait vagy éppen Batta András minden szalonesten felbukkanó humorát.”

A vele készült teljes interjú a Legato áprilisi számában olvasható.

2020. február 17.

Concorde Tehetségdíj 2019

A Concorde Értékpapír és a Zeneakadémia Baráti Köre több éve tartó együttműködésének eredményeképp jött létre a Concorde Tehetségdíj, melyet minden évben egy-egy reményteljes művész kap a Zeneakadémia legígéretesebb növendékei közül. A 2019-es esztendő díjazottja Jenei Erzsébet hárfaművész. A díjat Batta András, a Zeneakadémia Baráti Körének elnöke, valamint Jaksity György, a Concorde Értékpapír alapítója adták át.

Ezúton is gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

2020. február 14.

BÉT Legek 2019

A Budapesti Értéktőzsde ismét megrendezte az év egyik kiemelkedő, a hazai tőkepiac szereplőinek szóló eseményét, a BÉT Legek 2019 díjátadó gálát. A ceremónián a Concorde Értékpapír Zrt. „Az év legnagyobb forgalmú részvénykereskedő cége” kategóriában a második helyért járó elismerést vehette át. Köszönjük!

2020. január 29.

Concorde Sajtóreggeli 2020

Nagy érdeklődés mellett zajlott le a Concorde Értékpapír idei első sajtóreggelije. Az esemény házigazdái többek között a magyar gazdaság kilátásaival, a forint árfolyamával, valamint az MNB monetáris politikájával foglalkoztak, de szó esett az egyre fokozódó nemzetközi helyzetről, azon belül is a koronavírus, a közel-keleti feszültség és az amerikai elnökválasztás várható gazdasági következményeiről.

Köszönjük a jelenlévő médiapartnereknek, a Portfolio.hu-nak, az Indexnek, a G7-nek, a Forbes Magyarországnak, a Napi.hu-nak, a Világgazdaságnak, a Pénzcentrumnak, a Népszavának, a Válasz Online-nak és a TrendFM-nek a részvételt!

2019. november 15.

Közös ügy – Cégvezetők a nők és férfiak ugyanolyan munkahelyi lehetőségeiért

A Concorde is csatlakozott – másik 49 vállalattal együtt – a „Közös ügy” kampányhoz. Hiszünk abban, hogy az, hogy ugyanolyan lehetőségekhez jussanak a nők és a férfiak a munkahelyeken, közös ügy, és ha sikerül ezt elérnünk, mindannyian jobban járunk. Bízunk abban, hogy ezzel másokat is közös kiállásra, és változtatásra, az adatok megismerésére, és párbeszédre inspirálunk. Bővebben a kampányról itt.

2019. október 1.

Öngondoskodás 2019

Nagy versenyt támaszt a megtakarítási piaci szereplők számára a júniusban indult MÁP Plusz, a megtakarítási piac vezetők szerint csak úgy lehet felvenni a kesztyűt a papírral szemben, ha ennél vonzóbb terméket fejlesztenek, magyarán: jobb teljesítményt érnek el. Samu János, a Concorde Értékpapír Zrt. vezérigazgató-helyettese is kifejtette véleményét a konferencia első szekciójában, miszerint a privátbanki ügyfelekre mindig jellemző volt, hogy a vagyonuk egy részét kockázatmentes eszközökben tartják, ilyen szempontból a MÁP+ csak egyfajta cserét jelentett a kockázatmentes portfólión belül. Ugyanakkor tény, hogy a MÁP+ miatt a hozamelvárás is megemelkedett, de a kockázatosabb eszközökben is megmaradt a helyük a portfólión belül.

2019. szeptember 11.

Fut a Concorde!

A hétvégén megrendezésre kerülő 34. Wizz Air Budapest Félmaratonon a Concorde Értékpapír négy csapattal is képviseltette magát. Ezúton is gratulálunk kollégáinknak az elért eredményekhez! Büszkék vagyunk rájuk!

Hajrá Concorde!

2019. május 29.

Két kategóriában is SuperBrands díjas a Concorde!

A Superbrands Magyarország független szakemberekből álló bizottsága 2019-ben is érdemesnek találta a Concorde-ot a Superbrands és a Business Superbrands védjegy viselésére. – Köszönjük!

    

2019. május 7.

30 sikeres magyar 30 alatt

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Tunkli Dániel, a Concorde Csoporthoz tartozó Accorde Alapkezelő portfóliómenedzsere is szerepel a Forbes idei 30 sikeres magyar 30 alatti listáján.

2019. április 9.

Concorde Szemtől Szemben 2019

2019. április 4-5-én ismét nagy érdeklődés mellett zajlott le „Szemtől Szemben” nemzetközi befektetői konferenciánk. A Concorde Értékpapír Zrt. által évről évre megrendezésre kerülő eseményen több tucat hazai és nemzetközi intézményi befektetőnek nyílt lehetősége személyesen is találkozni 27 magyar, román, valamint osztrák tőzsdei céggel és képviselőivel. A kétnapos rendezvényt Le Phuong Hai Thanh elemzési üzletágvezető és Vágó Attila vezető elemző nyitotta meg egy előadás keretén belül. A prezentációból kiderült, hogy jókora változások várhatóak a nemzetközi feldolgozott olajtermékek piacán. Az ENSZ égisze alatt működő IMO (Nemzetközi Tengerészeti Szervezet) szigorodó előírásai szerint ugyanis a tengeri hajózáshoz üzemanyagként felhasználható fűtőolaj kéntartalma 2020. január 1-től kezdődően nem haladhatja meg a 0,5 százalékot, ami a jelenlegi 3,5 százalékos határértékhez képest tekintélyes csökkenés. A változásnak óhatatlanul lesznek vesztesei és nyertesei. Az előbbiek közé tartozhat a lakosság, amely nagy valószínűséggel sokkal magasabb üzemanyagárakkal kell, hogy szembesüljön legkésőbb jövő év elején, bár e tekintetben fontos lesz, hogy miképpen alakul a globális makrogazdasági környezet.

2019. február 11.

Concorde Tehetségdíj 2018

A Concorde Értékpapír és a Zeneakadémia több éve tartó együttműködésének eredményeképp jött létre a Concorde Tehetségdíj, melyet minden évben egy-egy reményteljes művész kap a Zeneakadémia legígéretesebb növendékei közül. A 2018-as esztendő díjazottja Devich Gergely gordonkaművész. A díjat Batta András, a Zeneakadémia Baráti Körének elnöke, valamint a Concorde részéről Tabányi Mónika és Varró Szilvia adták át.

Ezúton is gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

2019. február 8.

Concorde Sajtóreggeli 2019

“Nem marad semmilyen eszközünk, ha jön a gazdasági válság.” – hangzott el Jaksity Györgytől, a Concorde Értékpapír Zrt. alapítójától a cégcsoport szerdai sajtóreggelijén, ahol az esemény házigazdái a hazai és nemzetközi gazdasági környezet kilátásairól beszéltek, de egy kifejezetten a Concorde-ot érintő bejelentés is történt.

Köszönjük a megjelent médiapartnereknek – a Portfolio.hu-nak, az Indexnek, a Napi.hu-nak, a Világgazdaságnak, a Privátbankár.hu-nak, a G7-nek és a VálaszOnline-nak – a részvételt!

2019. január 18.

Az Év Legnagyobb Forgalmú Részvénykereskedő Cége a Concorde!

A Budapesti Értéktőzsde közel húsz éve minden évben megrendezi a hazai tőkepiac legkiemelkedőbb éves teljesítményeit díjazó eseményét, a BÉT Legeket. A tavalyi év után idén is a Concorde lett ‘AZ ÉV LEGNAGYOBB FORGALMÚ RÉSZVÉNYKERESKEDŐ CÉGE’ megelőzve a Wood & Companyt és az Erste Befektetési Zrt.-t.

Köszönjük az elismerést és ügyfeleink töretlen bizalmát!

2018. november 19.

MagyarBrands elismerés

A Concorde az idei évben 3 kategóriában – Kiváló Fogyasztói Márka, Kiváló Munkáltatói Márka, Kiváló Üzleti Márka – is elnyerte a MagyarBrands elismerést – köszönjük!

2018. október 12.

Az idő pénz! Indítsd el most a tőzsdei karriered!

A Brókerképző Alapítvány a Concorde Értékpapír támogatásával a 2018/19-es tanévben is megrendezi a Tőzsdejáték középiskolásoknak játékot!

Nevezzetek a versenyre 3 fős csapatokban, végezzétek el a tanfolyamot és szerezzetek tőzsdei munkára képesítő szakvizsgát. A nevezés ingyenes, a regisztráció határideje: 2018. november 7.

További részletek a www.kebaverseny.hu vagy a facebook.com/kebaverseny oldalakon.

Legyetek Ti a tőzsde hősei!

2018. július 25.

Autista fiatalokat támogathatunk a Kékszalagon

Most rendhagyó megoldással lehet támogatni az autizmussal élő fiatalok számára művészetterápiás foglalkozásokat tartó Autistic Art Alapítványt az idei, jubileumi Kékszalagon.

A kezdeményezés lényege, hogy a vitorlázók 5 és 10 ezer forinttal tudják támogatni az Alapítvány munkáját. A támogatásokat a nevezéskor fizethetik be a versenyzők, akik a versenyhez szükséges szalag mellé kapnak egy különleges, Varga Máté autizmussal élő alkotó grafikájával díszített kék szalagot is.

Az Alapítvány a Concorde figyelmét is kiemelten élvezi, alapítóinak és pártolóinak egyike Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. elnöke.

2018. július 16.

Az Év Senior Privátbankára 2018

Társaságunk újabb rangos elismerést kapott!

László József, a Concorde Értékpapír Zrt. privátbankára vehette át a IX. Magyar Privátbankári Konferencián az Év Senior Privátbankára díjat.

Köszönjük az elismerést!

 

2018. július 13.

IX. Magyar Privátbankári Konferencia

Tabányi Mónika, a Concorde Értékpapír private banking igazgatója is szakmai résztvevője volt a Blochamps Capital által szervezett IX. Magyar Privátbankári Konferencia – Generációváltás a pénzügyi vagyon kezelésében című kerekasztal beszélgetésének.

2018. július 11.

Concorde Sajtóreggeli 2018

Nagy érdeklődés mellett zajlott le június 28-án, csütörtökön a Concorde Értékpapír sajtóreggelije. Az esemény házigazdái a hazai és nemzetközi gazdasági környezet rövid- és középtávú kilátásairól beszéltek, azon belül kiemelt témaként a kereskedelmi háborúval és a forint napokban látott látványos gyengülésével foglalkoztak.

Köszönjük a jelenlévő médiapartnereknek, az Indexnek, a G7-nek, a Portfolionak, a Forbes Magyarországnak, a GazdaságTV-nek, a Napi-nak, az ORIGO-nak, a Pénzcentrumnak és Privátbankárnak a részvételt!

2018. május 11.

Ismét Superbrands Díjas a Concorde!

A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága 2018-ban is érdemesnek találta a Concorde-ot a Superbrands védjegy viselésére. – Köszönjük!

2018. április 12.

Concorde Szemtől Szemben 2018

Ismét sikeres volt az idei Face to Face konferenciánk, ahol intézményi ügyfeleink 23 magyar, román illetve osztrák tőzsdei céggel találkozhattak. A rendezvényen mind a Budapesti Értéktőzsde, mind a Bukaresti tőzsde képviseltette magát Végh Richárd, illetve Adrian Tanase személyében, míg a Concorde részéről Samu János elemzési üzletágvezető nyitotta meg az eseményt.

2018. február 9.

Az Év Legnagyobb Forgalmú Részvénykereskedő Cége a Concorde!

„Az év legnagyobb forgalmú részvénykereskedő cége a Concorde Értékpapír Zrt. lett 1302 milliárd forintos forgalommal, megelőzve a Wood & Companyt és az Erste Befektetési Zrt.-t. Az idén 25 éves Concorde egyik alapítója, Borda Gábor elmondta, hogy az indulásukkor még több mint száz értékpapír-forgalmazó cég volt a hazai piacon, közülük csak a Concorde maradt máig ugyanazon a néven és vezetőséggel. „Ebben az időszakban fellendülések és visszaesések követték egymást. Kiderült, hogy áldozat nélkül nincs siker. A szektort sújtó különadók, a Buda-Cash és a Quaestor csődje után nem gondoltuk volna, hogy eljutunk a mai helyzetig” – mondta Borda Gábor.” – forrás: Világgazdaság

Köszönjük Ügyfeleink bizalmát!

2017. október 17.

Concorde Tehetségdíj 2017

A Concorde Értékpapír és a Zeneakadémia együttműködése már több éve tart, ennek folyományaként született meg a Concorde Tehetségdíj, melyet minden évben egy ifjú tehetség kap a Zeneakadémia legígéretesebb növendékei közül. Az idei díjazott Szüts Apor, ezúton is gratulálunk és köszönjük az élményt!
A díjat Varró Szilvia és Jaksity György a Baráti Kör Zeneakadémia Szalonján adták át.

2017. június 14.

ITT A CONCORDE DIRECT!

Örömmel Jelentjük, hogy elindult két új szolgáltatásunk is:

A CONCORDE DIRECT VAGYONKEZELÉSsel elsőként tesszük elérhetővé az országban az online vagyonkezelést, ráadásul a piacon elérhető vagyonkezelési szolgáltatásokhoz képest lényegesen alacsonyabb kezdőtőkével (3 millió forint),

CONCORDE DIRECT PRÉMIUM szolgáltatásunkkal pedig közel 50 befektetési alapból lehet egyszerűen és kényelmesen, online saját portfóliót összeállítani

http://www.concordedirect.hu/vagyonkezeles/#fooldal
http://www.concordedirect.hu/befektetesialapok/…

2017. május 12.

Autistic Art Alapítvány

Autizmussal élőként is lehet szépet alkotni, egy-egy közösség aktív tagjává válni, mélyen szeretni. Fontos, hogy ezt mi is belássuk, és ahol csak tudunk, segítsünk! Jaksity György alapító elnökünk, az Autistic Art Alapítvány alapítója, a másokkal való törődés fontosságára hívja fel a figyelmet. Az Autistic Art 10 civil fenntartású autista lakóotthont támogat, ahol több mint 200 fiatalt látnak el. Segítsd Te is munkájukat adód 1%-ával!

2017. május 8.

Superbrands Díjas a Concorde!

A Concorde 2017-ben Superbrands Díjas márka – köszönjük!

2017. május 4.

MBI-lehetőségek Magyarországon

A Concorde MB Partners a Concorde Csoport tagja.

https://www.linkedin.com/pulse/mbi-lehet%C5%91s%C3%A9gek-magyarorsz%C3%A1gon-gabor-szendroi

Zártkörű átváltható hitel szervezése a BeChameleon részére

A 2017. februári szerződéskötést követően a pénzügyi zárása is megtörtént a mobiltelekommunikációs operátorok ügyfélszerzését alapvetően forradalmasító start-up, a BeChameleon zártkörű átváltható hitel szervezésének. A BeChameleon szolgáltatásával úgy szolgálja ügyfeleit, a mobil piac szereplőit, hogy ennek egyúttal a mobiltelefon szolgáltatás használói is előnyét érzik.
A BeChameleon alapítóinak tranzakciós tanácsadója a Concorde MB Partners volt. A Concorde MB Partners a Concorde Csoport tagja.

2017. április 21.

Concorde Szemtől Szemben 2017

2017. április 5-6-án – immár sokadik alkalommal – kerül megrendezésre a Concorde ’Szemtől Szemben’ nemzetközi befektetői konferenciája, a Budapesti és a Bukaresti Értéktőzsdék részvételével és támogatásával. A kétnapos rendezvény keretében több tucat hazai és nemzetközi intézményi befektetőnek nyílik lehetősége személyesen találkozni a fenti tőzsdéken jegyzett 21 jelenlévő kibocsátóval, valamint potenciális tőzsdejelöltekkel. A Concorde Értékpapír által évről évre megrendezett esemény idén már második alkalommal valósulhat meg nemzetközi és hazai tőzsdei együttműködés keretében.
Az eseményt idén panelbeszélgetéssel nyitottuk meg, amelynek résztvevői Ludwik Sobolewski, a Bukaresti Értéktőzsde vezérigazgatója; Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde elnök-vezérigazgatója; valamint Jaksity György, a Concorde Értékpapír alapító elnöke voltak. Ludwik Sobolewski elmondta, a Bukaresti Értéktőzsde jelenlegi legfőbb célja az MSCI fejlődő piaci indexbe való bekerülés, melyhez a kritériumokat 1-2 újabb, a kritériumrendszernek megfelelő nagyobb tőzsdei bevezetéssel lehetne teljesíteni. Mindez a közeljövőben akár realitássá is válhat, hiszen hamarosan várható egy komoly nagyságrendű cég tőzsdére lépése a telekommunikációs szektorban és még az idei évre megvalósulhat a Hidoelectrica privatizációja is. Sobolewski optimista a román tőzsde jövőjét illetően – bár elmondta, hogy egyelőre nem beszélhetünk eufóriáról a befektetők körében, de a román tőzsdén jegyzett vállalatok részvényeinek ára határozottan emelkedik. Végh Richárd szerint a Budapesti Értéktőzsde előtt álló legnagyobb kihívás a kínálati oldal erősítése – új tőzsdei kibocsátások megvalósítása, valamint a vállalati szektor felkészítése a sikeres tőzsdei forrásbevonásra. A magyar tőzsde állami támogatását elengedhetetlennek tartja – gazdaságpolitikai szinten már eddig is történtek intézkedések a tőzsde fellendítésére (ilyen a szabályozott ingatlanbefektetési társaság kategória létrehozása), ugyanakkor természetesen állami vállalatok tőzsdére bocsátása lenne a következő lépés. Nagy potenciált lát még a hazai magánbefektetői szektorban – más európai országokhoz képest ugyanis nagyon alacsony a hazai tőzsdei papírok aránya a befektetési portfóliókban. Jaksity György szerint kulturális, gazdasági és gazdaságpolitikai okai is vannak annak, hogy kevés a tőzsdei kibocsátás a hazai piacon. Azt mondta, 30 évvel ezelőtt talán túl nagy volt az optimizmus azzal kapcsolatban, mennyi időbe telik egy jól működő tőzsde, egy jól működő gazdaság kiépítése. Az elmúlt években sok hazai vállalat számára számos forrásbevonási lehetőség rendelkezésre állt, így a tőzsde csak egy volt az alternatívák közül. Ráadásul szerinte a kibocsátással járó kötelezettségek gyakran elijesztik a vállalatokat – nem beszélve azokról, akik számára a nyilvánosság és 
átláthatóság az adózási morál miatt kizárt. Felhívta a figyelmet arra is, hogy a szabályozott piacokon kívül zajló, információtechnológiai és robotikai innováció óriási hatással lesz a pénzpiacokra, melynek mértékéről jelenleg csak találgatni lehet.

Kollégáink az MTV Esély című műsorában az autizmus világnapja alkalmából

Kollégáink, Emese Gál és Demeter János Turi is szerepeltek az MTV – Magyar Televízió (MTVA) Esély című műsorának pénteki adásában. A riport az Autizmus Világnapja alkalmából készült.

http://www.mediaklikk.hu/video/esely-2017-04-01-i-adas-5/

 

2017. március 24.

Az Év Befektetési Szolgáltatója a Concorde!

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy a Budapesti Értéktőzsde tőkepiaci szakemberekből álló zsűrijének döntése alapján 2016-ban ‘AZ ÉV BEFEKTETÉSI SZOLGÁLTATÓJA’ a Concorde Értékpapír Zrt. lett.
Emellett ‘AZ ÉV LEGNAGYOBB FORGALMÚ RÉSZVÉNYKERESKEDŐ CÉGE’ díjat is nekünk ítélték.
Köszönjük az elismerést és ügyfeleink töretlen bizalmát!

2017. február 24.

Sikeres évkezdés egy jelentős tranzakcióval!

A 2016 december eleji szerződéskötést követően a pénzügyi zárása is megtörtént Magyarország első számú általános gépkölcsönző társasága, a Profirent Kft. eladásának. A Profirent Magyarország teljes területén végzi építőipari gépek és egyéb eszközök bérbeadását. A társaságot az osztrák családi tulajdonban lévő Industrie Holding GmbH vásárolta meg. A Profirent kizárólagos tranzakciós tanácsadója a Concorde MB Partners volt.
A Concorde MB Partners a Concorde Csoport tagja.

2017. január 25.

Sikeres évzárás egy jelentős tranzakcióval!

A Concorde MB Partners támogatásával értékesítésre került a hazai precíziós alkatrészgyártó piac egyik legnagyobb szereplője, a CNC Rapid Kft 100%-os üzletrésze a Vestin Equity-n keresztül Csoma András vezetésével egy magyar magánbefektetői kör számára. A CNC Rapid eladóinak kizárólagos tranzakciós tanácsadóként a Concorde MB Partners dolgozott. A Concorde MB Partners a Concorde Csoport tagja.

cnc-rapid

2016. november 17.

Miért lehet káros a magas államadósság?

A Concorde és az Index.hu közös videosorozata

2016. november 8.

Magyar Brands elismerés

Idén is elnyertük a Magyar Brands elismerést, a Concorde Kiváló Fogyasztói Márka – köszönjük!

2016. november 4.

Concorde Tehetségdíj 2016

A Concorde Értékpapír és a Zeneakadémia együttműködése már több éve tart, ennek folyományaként született meg a Concorde Tehetségdíj, melyet minden évben egy ifjú tehetség kap a Zeneakadémia legígéretesebb növendékei közül. Az idei díjazott Mihály Demeniv, ezúton is gratulálunk és köszönjük az élményt!
A díjat Jaksity György az Autistic Art Alapítvány éves jótékonysági aukcióján adta át. Köszönet a fotókért MADE by MATE-nak.

20161020_2145__mbm8626

2016. november 3.

Miért kellenek a spekulánsok?

A Concorde és az Index.hu közös videosorozata

2016. október 20.

Miért kellenek a bankok?

A Concorde és az Index.hu közös videosorozata

2016. október 6.

Miért nem keresünk annyit, mint a nyugatiak?

A Concorde és az Index.hu közös videosorozata

2016. szeptember 23.

Miértország – a Concorde és az Index közös videosorozata

A Concorde a környezete és a társadalom iránt felelős vállalatként fontosnak tartja az integrált társadalmi szemlélet kialakulását elősegítő kezdeményezések aktív támogatását. A Concorde kiterjedt társadalmi felelősségvállalási programjának új elemeként jelent meg 2009-ben az oktatás és képzés támogatása.

Az elmúlt év eseményeinek tükrében különösen fontosnak tartjuk, hogy részt vállaljunk a lakosság, kiemelten a fiatalok pénzügyi edukációs fejlesztésében is. Ennek szellemében egy olyan projekten dolgoztunk az Index.hu-val, mely a szektort érintő alapvető témákat közérthető módon, videoepizódok formájában mutatja be.

Az első epizód mától elérhető, illetve kéthetente jelennek majd meg a további részek (összesen 5 epizód):

http://index.hu/miertorszag

Jó szórakozást!

2016. szeptember 22.

Miért nem nyomtatunk annyi pénzt, hogy mindenkinek elég legyen?

A Concorde és az Index.hu közös videosorozata

2016. július 21.

Már elérhető az online számlanyitás a Concorde-nál

Nyisson számlát nálunk egyszerűen és kényelmese, online!

2016. július 8.

A Concorde Private Banking csapata nyerte az „Év Üzletágfejlesztője” díjat

A Concorde Private Banking csapata nyerte a VII.Magyar Privátbankári Konferencián átadott „Év Üzletágfejlesztője” díjat.

Köszönjük az elismerést és ügyfeleink töretlen bizalmát!

IMG_2937

2016. június 14.

A Concorde Párizsban, mint a kelet-közép-európai piac szakértője

A Concorde Értékpapír a Budapesti Értéktőzsdével együtt képviseli Magyarországot a június 29-30-án Párizsban megrendezésre kerülő tavaszi European Midcap konferencián. A Concorde Magyarország vezető független befektetési és pénzügyi szolgáltató csoportja – célunk, hogy a kelet-közép-európai piac mélyreható ismeretével támogatóként segítsük az európai kibocsátóknak szervezett eseményt.

A „Legjobb Magyar Befektetési Szolgáltatóként” (Euromoney, 2015) a Concorde Értékpapír integrált értékpapír-piaci és befektetési szolgáltatásokat kínál intézményi- és magánbefektetők, valamint vállalati ügyfelek részére. DMA szolgáltatásunk elérhető a magyar, román, valamint a lengyel piacon egyaránt. Románia esetében ez egy kivételes lehetőség, ugyanis jelenleg mi kínáljuk egyedüliként ezt a szolgáltatást.

2013-ban, 2014-ben és 2015-ben a Concorde volt a legnagyobb forgalmú befektetési szolgáltató a Budapesti Értéktőzsdén és egy éves működés után 4-5.-ik a Bukaresti Értéktőzsdén is. Emellett a Concorde tagja a frankfurti és a varsói tőzsdének is.

Elemzőműhelyünk a kelet-közép-európai régió szakértője – elemzőink 30 vállalatot követnek csak a magyar, román és osztrák piacokon. „Szemtől Szemben” konferenciánk a Concorde éves kiemelt rendezvénye – egy nemzetközi fórum, ahol a befektetők és kibocsátók one-on-one megbeszéléseken találkozhatnak.

2016. március 30.

Szemtől Szemben – Budapest Befektetői Meetup 2016

Április 6-7-én, „Szemtől Szemben” címmel került megrendezésre az első olyan nemzetközi befektetői konferencia Budapesten, melynek szervezésében két régiós tőzsde is szerepet vállalt. A Budapesti és a Bukaresti Értéktőzsdék, valamint a Concorde Csoport szervezésében a hazai és nemzetközi intézményi befektetőknek lehetőségük volt személyesen találkozni a fenti tőzsdéken jegyzett kibocsátókkal, valamint a potenciális tőzsdejelöltekkel is.

A résztvevők a Budapesti Értéktőzsde megújult stratégiájáról is újabb részleteket tudhattak meg, a kibocsátókkal és tőzsdei aspiránsokkal való személyes találkozókon pedig a Concorde elemzőinek támogatásával nyerhettek bepillantást a vállalatok működésébe a befektetők. A Concorde Értékpapír által évről évre megrendezett esemény idén először valósulhatott meg nemzetközi és hazai tőzsdei együttműködés keretében.

2016_szemtől szemben magyar kivetito kép

2016. február 2.

Vagyonkezelés – Alapkezelés

Vagyonkezelés a Concorde-nál

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy az idei évtől elérhető vagyonkezelési szolgáltatásunk, mely abszolút hozam szemléletű, a vagyon infláció feletti gyarapítását célként kitűző, konzervatív, független, hatékony, rugalmas és kényelmes, fix költségek nélküli, sikerdíjas vagyonkezelés, mely forintban és euróban is elérhető.

Elindult a Concorde Csoport alapkezelője!

A Concorde stratégiáját integrált befektetési szolgáltatóként a pénzügyi szolgáltatások piacának növekedése és fejlődése, illetve ügyfelei igényeinek változása határozza meg. Ezen igények hívták életre az Accorde Befektetési Alapkezelő elindítását, mely a Concorde csoport alapkezelőjeként 20 éves elemzői és tőkepiaci háttérrel rendelkezik.

2015. december 10.

Önkéntességért Díjak

Az Önkéntes Központ Alapítvány által alapított Önkéntességért Díjakat már 7. alkalommal adták át.
Az Esélyteremtési különdíjat idén Jaksity György kapta – a vele készült kisfilm:

https://www.youtube.com/watch?list=PLrTGoRA16gFf8oeSY7ol2yU8mFm5bzVl5&v=DNu YN7NACRs

2015. december 3.

Legek díjátadó gála

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy a tegnapi Budapesti Értéktőzsde Legek díjátadó gálán a legtöbb elismerést a Concorde Értékpapír Zrt. kapta.
Díjaink:

„Az év legnagyobb forgalmú tőzsdei kereskedő cége az azonnali piacon”
„Az év elemző műhelye”
„Az év üzletkötője a részvénypiacon” I.helyezett: Simon István
„Az év üzletkötője a részvénypiacon” III. helyezett: Dr. Sugár György

Gratulálunk a díjazottaknak és köszönjük az elismerést!

legek

2015. november 27.

Magyar Brands elismerés

Idén is elnyertük a Magyar Brands elismerést – köszönjük!

2015. július 10.

Awards for Excellence

Az Euromoney magazine 2015-ös „Awards for Excellence” díjkiosztóján a Concorde-ot választották a „Legjobb magyar befektetési szolgáltatónak”! Köszönjük az elismerést!

2015. március 18.

A Concorde Értékpapír Zrt. a Bukaresti Értéktőzsde tagja

A Concorde Értékpapír Zrt. a Budapesti, a Frankfurti és a Varsói Értéktőzsde mellett immáron a Bukaresti Értéktőzsde tagja is. A mai kereskedést Szalay-Berzeviczy Attila, a Raiffeisen Bank International ügyvezető igazgatója, Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. elnöke és Ludwik Sobolewski, a Bukaresti Értéktőzsde vezérigazgatója nyitotta meg.

bét

  • A Concorde Csoport további tagjai: