Privátbanki szolgáltatások külföldön, itthonról

Egyszerre, egy helyen

A vagyon megőrzésében a diverzifikáció nem csak a különböző befektetési eszközök és devizák összefüggésében fontos, hanem az országhatárokon túlnyúlóan, a földrajzi kockázatok szempontjából is.

A Concorde vagyonkezelési szolgáltatásai nyugat-európai számlavezetés mellett is elérhetőek

A privátbanki vagyonkezelés általában ugyanabban az országban történik, ahol az ügyfél a megtakarításait tartja. Általában, de egyáltalán nem mindig, egyáltalán nem feltétlenül.

Ha Ön úgy akarja, a ránk bízott befektetéseit itthon kezeljük, ha azonban másképp dönt, az általunk kezelt befektetései lehetnek külföldön is.

Mi mindkét esetben itt vagyunk Ön mellett, Öntől karnyújtásnyira.

Személyre szabott megoldások

Szolgáltatásaink között éppúgy megtalálható az ügyfelek saját befektetési döntéseire épülő tanácsadói típusú privátbanki konstrukció, mint a döntéseket a Concorde – a versenytársak által is mércének tekintett – szakmai stábjának kezébe adó vagyonkezelés.

Elérhető szolgáltatások:

  • letéti őrzés
  • számlavezetés
  • befektetési tanácsadás
  • vagyonkezelés
  • tranzakciók végrehajtása.

A vagyon nem tartja fenn magát

Kevesen gondolnak rá, pedig az adóterhelés, illetve az annak elkerülését lehetővé tevő számlatípusok használata kiemelt jelentőségű kérdés, hiszen közvetlenül befolyásolja az ügyfélportfóliók teljesítményét. A Tartós Befektetési Szerződés (TBSZ) keretein belül elhelyezett vagyonát adómentesen vagy kedvezményes adófizetés mellett gyarapíthatja. A Concorde egyedülálló módon az ír szabályozási környezetben is kínálni tudja a TBSZ-t és annak előnyeit.

Lépjen velünk kapcsolatba

Helyezze el megtakarításait Európa egyik legfejlettebb pénzügyi infrastruktúrájú országában és kezelje befektetéseit biztonságosan és kényelmesen, itthonról. Amennyiben szeretne többet megtudni a Concorde-ról és a szolgáltatásainkról, az alábbi mezők kitöltésével gyorsan és egyszerűen léphet kapcsolatba munkatársainkkal.
    • A Concorde Csoport további tagjai: