Tisztelt Ügyfelünk!

A fertőzésveszély minimálisra csökkentése érdekében további biztonsági intézkedéseket vezetünk be az adott esetben elkerülhetetlen személyes ügyintézés rendjében.

2020. március 24-től, keddtől ügyfélszolgálatunk kizárólag előzetes telefonos bejelentkezés alapján, előre egyeztetett időpontban áll kedves ügyfeleink rendelkezésére hétköznap 9:00 és 15:00 óra között. Az időpontokat olyan biztonságos ráhagyással egyeztetjük, ami lényegében elkerülhetővé teszi, hogy az egymást követő ügyfelek találkozzanak egymással.

Ismételten kérjük azonban, hogy mind az ügyfeleink, mind a kollégáink biztonsága érdekében csak a valóban halaszthatatlannak ítélt ügyekben döntsenek a személyes ügyintézés mellett.

Kérjük, hogy az elkerülhetetlen személyes megjelenés időpontjának előzetes egyeztetésére a következő telefonszámot szíveskedjen hívni:

(+36-1) 489 2200

Ami a nehéz időkhöz való alkalmazkodást illeti, saját tapasztalatunk az, mind az ügyfeleink, mind a kollégáink tekintetében, hogy ha sokat kommunikálunk, megosztjuk egymással a gondolatainkat, akkor kölcsönösen erőt adunk egymásnak. Ezért arra bíztatjuk, hogy akkor is bátran hívja tanácsadó kollégáinkat, ha egyszerűen csak beszélgetni van kedve – mi örülni fogunk Önnek.

Tisztelettel:
Concorde Értékpapír Zrt.

  • A Concorde Csoport további tagjai: