January 18, 2019

Az Év Legnagyobb Forgalmú Részvénykereskedő Cége a Concorde!

A Budapesti Értéktőzsde közel húsz éve minden évben megrendezi a hazai tőkepiac legkiemelkedőbb éves teljesítményeit díjazó eseményét, a BÉT Legeket. A tavalyi év után idén is a Concorde lett ‘AZ ÉV LEGNAGYOBB FORGALMÚ RÉSZVÉNYKERESKEDŐ CÉGE’ megelőzve a Wood & Companyt és az Erste Befektetési Zrt.-t.

Köszönjük az elismerést és ügyfeleink töretlen bizalmát!

June 14, 2016

A Concorde Párizsban, mint a kelet-közép-európai piac szakértője

A Concorde Értékpapír a Budapesti Értéktőzsdével együtt képviseli Magyarországot a június 29-30-án Párizsban megrendezésre kerülő tavaszi European Midcap konferencián. A Concorde Magyarország vezető független befektetési és pénzügyi szolgáltató csoportja – célunk, hogy a kelet-közép-európai piac mélyreható ismeretével támogatóként segítsük az európai kibocsátóknak szervezett eseményt.

A „Legjobb Magyar Befektetési Szolgáltatóként” (Euromoney, 2015) a Concorde Értékpapír integrált értékpapír-piaci és befektetési szolgáltatásokat kínál intézményi- és magánbefektetők, valamint vállalati ügyfelek részére. DMA szolgáltatásunk elérhető a magyar, román, valamint a lengyel piacon egyaránt. Románia esetében ez egy kivételes lehetőség, ugyanis jelenleg mi kínáljuk egyedüliként ezt a szolgáltatást.

2013-ban, 2014-ben és 2015-ben a Concorde volt a legnagyobb forgalmú befektetési szolgáltató a Budapesti Értéktőzsdén és egy éves működés után 4-5.-ik a Bukaresti Értéktőzsdén is. Emellett a Concorde tagja a frankfurti és a varsói tőzsdének is.

Elemzőműhelyünk a kelet-közép-európai régió szakértője – elemzőink 30 vállalatot követnek csak a magyar, román és osztrák piacokon. „Szemtől Szemben” konferenciánk a Concorde éves kiemelt rendezvénye – egy nemzetközi fórum, ahol a befektetők és kibocsátók one-on-one megbeszéléseken találkozhatnak.

March 30, 2016

Szemtől Szemben – Budapest Befektetői Meetup 2016

Április 6-7-én, „Szemtől Szemben” címmel került megrendezésre az első olyan nemzetközi befektetői konferencia Budapesten, melynek szervezésében két régiós tőzsde is szerepet vállalt. A Budapesti és a Bukaresti Értéktőzsdék, valamint a Concorde Csoport szervezésében a hazai és nemzetközi intézményi befektetőknek lehetőségük volt személyesen találkozni a fenti tőzsdéken jegyzett kibocsátókkal, valamint a potenciális tőzsdejelöltekkel is.

A résztvevők a Budapesti Értéktőzsde megújult stratégiájáról is újabb részleteket tudhattak meg, a kibocsátókkal és tőzsdei aspiránsokkal való személyes találkozókon pedig a Concorde elemzőinek támogatásával nyerhettek bepillantást a vállalatok működésébe a befektetők. A Concorde Értékpapír által évről évre megrendezett esemény idén először valósulhatott meg nemzetközi és hazai tőzsdei együttműködés keretében.

2016_szemtől szemben magyar kivetito kép

February 2, 2016

Vagyonkezelés – Alapkezelés

Vagyonkezelés a Concorde-nál

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy az idei évtől elérhető vagyonkezelési szolgáltatásunk, mely abszolút hozam szemléletű, a vagyon infláció feletti gyarapítását célként kitűző, konzervatív, független, hatékony, rugalmas és kényelmes, fix költségek nélküli, sikerdíjas vagyonkezelés, mely forintban és euróban is elérhető.

Elindult a Concorde Csoport alapkezelője!

A Concorde stratégiáját integrált befektetési szolgáltatóként a pénzügyi szolgáltatások piacának növekedése és fejlődése, illetve ügyfelei igényeinek változása határozza meg. Ezen igények hívták életre az Accorde Befektetési Alapkezelő elindítását, mely a Concorde csoport alapkezelőjeként 20 éves elemzői és tőkepiaci háttérrel rendelkezik.

December 10, 2015

Önkéntességért Díjak

Az Önkéntes Központ Alapítvány által alapított Önkéntességért Díjakat már 7. alkalommal adták át.
Az Esélyteremtési különdíjat idén Jaksity György kapta – a vele készült kisfilm:

https://www.youtube.com/watch?list=PLrTGoRA16gFf8oeSY7ol2yU8mFm5bzVl5&v=DNu YN7NACRs

December 3, 2015

Legek díjátadó gála

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy a tegnapi Budapesti Értéktőzsde Legek díjátadó gálán a legtöbb elismerést a Concorde Értékpapír Zrt. kapta.
Díjaink:

“Az év legnagyobb forgalmú tőzsdei kereskedő cége az azonnali piacon”
“Az év elemző műhelye”
“Az év üzletkötője a részvénypiacon” I.helyezett: Simon István
“Az év üzletkötője a részvénypiacon” III. helyezett: Dr. Sugár György

Gratulálunk a díjazottaknak és köszönjük az elismerést!

legek

November 27, 2015

Magyar Brands elismerés

Idén is elnyertük a Magyar Brands elismerést – köszönjük!

July 10, 2015

Awards for Excellence

Az Euromoney magazine 2015-ös “Awards for Excellence” díjkiosztóján a Concorde-ot választották a “Legjobb magyar befektetési szolgáltatónak”! Köszönjük az elismerést!

March 18, 2015

A Concorde Értékpapír Zrt. a Bukaresti Értéktőzsde tagja

A Concorde Értékpapír Zrt. a Budapesti, a Frankfurti és a Varsói Értéktőzsde mellett immáron a Bukaresti Értéktőzsde tagja is. A mai kereskedést Szalay-Berzeviczy Attila, a Raiffeisen Bank International ügyvezető igazgatója, Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. elnöke és Ludwik Sobolewski, a Bukaresti Értéktőzsde vezérigazgatója nyitotta meg.

bét

  • Other members of Concorde Group: