Aktuális

2014.05.01.

 

A Forbes Magyarország címlapján Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. elnöke.

 


 

2013.12.13.

 

A Concorde Értékpapír Zrt. 20 éves története során először bonyolította a legnagyobb forgalmat a befektetési szolgáltatók között a Budapesti Értéktőzsdén. A BÉT Évzáró rendezvényén Régely Károly vezérigazgató vette át a tőzsde képviselőjétől az ezért járó díjat. Interjú.

 


 

2013.11.28.

 

A Concorde Értékpapír Zrt. alapításának 20-ik évfordulója kapcsán a a vállalat alapítói, vezetői és munkatársai nyilatkoztak.

 


 

2013.11.10.

 

Rendhagyó módon ünnepelte alapításának 20-ik évfordulóját Magyarország legnagyobb független befektetési szolgáltatója, a Concorde Értékpapír Zrt. A vállalat 2013 szeptemberében szervezett flash mobot a Concerto Budapest Szimfonikus Zenekar művészeivel közösen. A Szent István Bazilika előtt sétálók Gál Tamás vezényletével Antonín Dvořák IX. szimfóniájának IV. tételét hallgathatták meg. Videó.

 


 

2013.08.28.

 

Elindult a Concorde Premium Banking szolgáltatását bemutató portál, a premiumbanking.con.hu Az oldalon érdekes cikkeket olvashatnak a Concorde elemzői műhelyéből, és számtalan információt tudhatnak meg a befektetési alapok által nyújtott lehetőségekről.

 2012.12.06.

 

A Concorde Értékpapír Zrt.-t választotta az "Év befektetési szolgáltatójának" a Budapesti Értéktőzsde 2012-ben. Közlemény.

 


 

2012.07.24.

 

Interjú a Portfolio.hu portálon a Concorde leköszönő és új vezérigazgatójával.

 


 

2012.07.20.

 

A Concorde Értékpapír Zrt. ezúton jelenti be, hogy Pál Árpád vezérigazgatói megbizatása a mai nappal megszűnt, és az új vezérigazgató Régely Károly. Sajtóközlemény.

 


 

2012.06.11.

 

Vissza a parkettre! címmel mozgalmas rendezvénysorozatot szervez a Budapesti Értéktőzsde a magyar tőzsde újraalapításának 22. évfordulója alkalmából. 2012. június 21-én a műemlékvédelem alatt álló korábbi tőzsdeteremben látványos módon, a 21. század technikai eszközeit is felvonultató háttérrel megelevenedik az élő, nyílt kikiáltásos kereskedés. A Deák Ferenc utca 5. szám alatt található Vörösmarty téri épületben rendezett egész napos eseményt tőzsdei expo és szakmai konferencia teszi még vonzóbbá a lakossági érdeklődők számára.

 

Bővebb információ és regisztráció.

 


 

2012.05.16.

 

Pál Árpád, a Concorde vezeréigazgatója átadta idei Concorde - ElteCon ösztöndíjasoknak az okleveleiket. Fotógaléria az eseményről a Concorde Facebook oldalán található.

 


 

2012.04.19.

 

Átvettük a Magyar Brands elismerést a Nemzeti Színházban tartott díjátadón. A Superbrands bírálói tavaly második alkalommal jutalmazták külön a magyar márkákat a MagyarBrands díjjal. A kitüntetést olyan hazai márkáknak ítélték, melyek termékei, szolgáltatásai a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják. Ez a díj a Concorde 43. díja, amelyből 14 az elemzők kiválóságát, 29 pedig a Concorde teljesítményét ismerte el.

 


 

2012.03.26.

 

Kiválóan szerepelt a Concorde elemzési csapata a független AQ Research régiós elemzőházakat listázó rangsorán. A magyar piacon a Concorde elhódította a legjobb elemzőház címét az Erste Group elől, amely évek óta vezettte a listát. Vágó Attila, a Concorde elemzője két hazai blue chip, a MOL és a Richter, illetve az osztrák OMV esetén is a legpontosabb elemzéseket adta az ügyfeleinknek.

 


 

2012.02.27.

 

Megújult a Concorde honlapja. Már régóta szükségességét éreztük az online jelenlétünk megújításának. A Concorde elsők között nyitott a közösségi média csatornák felé a hazai befektetési szolgáltatók közül, és ez középtávon megkövetelte, hogy frissítsük és újragondoljuk a webes jelenlétünket.